Wonen bij een gastgezin in Canterbury

Wonen bij een gastgezin in Canterbury

Canterbury is een prachtige stad in het zuidoosten van Engeland. Het is een populaire bestemming voor studenten die Engels willen leren en voor toeristen die de rijke geschiedenis en cultuur van de stad willen ontdekken. Als je van plan bent om naar Canterbury te gaan, is het wonen bij een gastgezin een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren en je Engels te verbeteren.

Voordelen van wonen bij een gastgezin

Wonen bij een gastgezin heeft veel voordelen. Ten eerste krijg je de kans om de lokale cultuur te ervaren en te leren hoe de mensen in Canterbury leven. Je kunt ook Engels oefenen met je gastgezin en je uitspraak en woordenschat verbeteren. Bovendien is het wonen bij een gastgezin vaak goedkoper dan het huren van een appartement of een kamer in een studentenhuis.

Hoe vind je een gastgezin in Canterbury?

Er zijn verschillende manieren om een gastgezin in Canterbury te vinden. Een van de beste manieren is om contact op te nemen met een taalschool in de stad. Veel taalscholen hebben programma’s waarbij studenten bij gastgezinnen kunnen wonen. Je kunt ook online zoeken naar gastgezinnen in Canterbury. Er zijn verschillende websites die gastgezinnen aanbieden, zoals Homestay.com en Airbnb.

Wat kun je verwachten van een gastgezin in Canterbury?

Als je bij een gastgezin in Canterbury gaat wonen, kun je verwachten dat je wordt behandeld als een lid van de familie. Je zult je eigen kamer hebben en toegang hebben tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, zoals de keuken en de woonkamer. Je gastgezin zal je ook helpen bij het plannen van activiteiten en het ontdekken van de stad. Ze kunnen je bijvoorbeeld vertellen over de beste restaurants en bezienswaardigheden in Canterbury.

Wat zijn de kosten van wonen bij een gastgezin in Canterbury?

De kosten van wonen bij een gastgezin in Canterbury variëren afhankelijk van de duur van je verblijf en de voorzieningen die worden aangeboden. Over het algemeen zijn de kosten van wonen bij een gastgezin goedkoper dan het huren van een appartement of een kamer in een studentenhuis. Je kunt verwachten dat je tussen de £100 en £200 per week betaalt voor je verblijf bij een gastgezin.

Conclusie

Wonen bij een gastgezin in Canterbury is een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren en je Engels te verbeteren. Je kunt verwachten dat je wordt behandeld als een lid van de familie en dat je toegang hebt tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis. De kosten van wonen bij een gastgezin zijn over het algemeen goedkoper dan het huren van een appartement of een kamer in een studentenhuis. Als je van plan bent om naar Canterbury te gaan, overweeg dan om bij een gastgezin te verblijven voor een onvergetelijke ervaring.

Plaats een reactie